Welkom bij

Overige

VitOrtho Meer In 1 dagelijks 60 tabletten

Een zeer complete multivitaminen die de natuurlijke energie in het lichaam activeert. Voor een goede weerstand een belangrijk supplement, voor in de wintermaanden!

Verwachte levertijd : 1 a 2 werkdagen

€ 22.95

+ winkelwagentje
  • Uitgebreide informatie
  •  
  •  

Inhoud : 60 ml
Productomschrijving : Gebruiksaanwijzing: 1 maal daags 1 tablet, bij voorkeur tijdens het eten innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Samenstelling per dagdosering (1 tablet):
Bèta-caroteen (Dunaliella salina) 3 mg
Vitamine B1 (thiamine HCl) 5,5 mg
Vitamine B2 (natriumriboflavine-5-fosfaat) 7 mg
Vitamine B3 (niacinamide) 40 mg NE
Vitamine B5 (D-calciumpantothenaat) 15 mg
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 7 mg

Kenmerken:
- Biologisch actieve vormen van vitamine B2, B6, foliumzuur en B12.
- Geschikt voor veganisten; met vitamine D3 uit mos.
- Organische mineraalverbindingen.
- Vitamine K2 als menachinon 7 (VitaMK7®)
- Natuurlijke vitamine E.
- Complete aanvulling op de dagelijkse voeding.
- Bevat onder meer vitamine C, D3 en zink ter ondersteuning van het immuunsysteem.
- Activeert de natuurlijke energie in het lichaam.
- Vrij van kruiden.

Waarom multivitaminen innemen?
1. Ons eten is veranderd
In de loop der jaren is ons eten veranderd. Door het productieproces gaan er goede voedingsstoffen verloren. Door intensievere landbouw en bodemverarming bevatten groenten, fruit en andere gewassen minder belangrijke voedingsstoffen dan vroeger. Ook de opslag van ons eten en hoe we het zelf bereiden, heeft invloed op de hoeveelheid voedingsstoffen die behouden blijven. Door groenten te schillen, te klein te snijden of te koken in te ruim water gaan er bijvoorbeeld al stoffen als vitamines en mineralen verloren. En sommige belangrijke voedingsstoffen komen simpelweg van nature weinig in voeding voor. Hierdoor kunnen er tekorten ontstaan die op lange termijn je gezondheid kunnen aantasten, terwijl je je er misschien niet bewust van bent!

2. Risico op een tekort
Sommige doelgroepen hebben een grotere kans op een tekort door hun dieet. Vegetariërs en veganisten bijvoorbeeld hebben door hun plantaardige dieet een grotere kans op tekorten van bepaalde stoffen, zoals ijzer en B12. Daarnaast hebben vrouwen volgens TNO, de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek, vaak een tekort aan vitamine A, ijzer, koper, selenium en zink. Een multivitamine die al deze stoffen bevat, kan je dagelijks eetpatroon aanvullen om zo een tekort te voorkomen.

3. Beter voorkomen dan genezen
Voedingssupplementen zijn in feite tabletten of capsules die een hoog gehalte bevatten van belangrijke stoffen die in minder grote hoeveelheid ook in je voeding voorkomen. Dit kunnen zijn: vitamines, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren of enzymen, maar ook minder bekende groepen van stoffen zoals bijvoorbeeld de bioflavonoïden. Al deze stoffen zijn essentieel om je lichaamsfuncties te ondersteunen: helpen tegen vermoeidheid, het verbeteren van je immuunsysteem, het ondersteunen van mentale functies zoals geheugen, concentratie en gemoedstoestand, het zorgen voor goede botten en tanden, het beschermen van je cellen tegen oxidatieve schade en ga zo maar door. Dit is slechts een tipje van de sluier. Belangrijk om je te realiseren: zodra je een tekort oploopt, kun je lang negatieve gevolgen ervaren en is bijslikken niet altijd zo eenvoudig. Beter voorkomen dus!

Ingrediënten en bijzonderheden:
Mineralen, Vulstoffen (Calciumcarbonaat, Microkristallijne cellulose), Vitaminen, Coating (Hydroxypropylmethylcellulose), Choline, Inositol, PABA, Carotenoïde, Antiklontermiddel (Siliciumdioxide), Bioflavonoïden.

Vitaminen- en mineralenpreparaat. Natuurlijke variaties in kleur en geur van dit product zijn mogelijk.
Dit product bevat meer dan 5 mg vitamine B6 en is derhalve niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar (verplichte waarschuwingstekst). Bevat vitamine K2. Gebruik in combinatie met coumarinederivaten alleen in overleg met een (orthomoleculair) arts.
Raadpleeg uw gezondheidsprofessional, arts of apotheker bij zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik of onduidelijkheden.