Welkom bij

IMAGE

VITAL C - Hydrating Enzyme Masque

Hydrateer en exfolieer de huid op milde wijze met dit masker met meervoudige werking! Het VITAL C - Hydrating Enzyme Masque is, zoals de naam al doet vermoeden, een gezichtsmasker met enzymatische werking. Dat klinkt misschien wat technisch, maar het komt erop neer dat de dode huidcellen als het ware opgelost worden. Zo komt er een gladde, frisse en zachte huid tevoorschijn!

De enzymatische werking wordt veroorzaakt door de toegevoegde papaya- en ananas fruitextracten.Daarnaast is dit gezichtsmasker verrijkt met antioxidanten, vitaminen en mineralen, waardoor de huid niet alleen geëxfolieerd wordt, maar ook gevoed en gehydrateerd.

Verwachte levertijd : 1 a 2 werkdagen

€ 40.00

+ winkelwagentje
  • Uitgebreide informatie
  •  
  •  

Inhoud : 57 ml
Productomschrijving : Voordelen
Milde exfoliatie voor de huid op basis van fruitenzymen
Verwijdert dode huidcellen voor een mooie glow
Verrijkt met antioxidanten, vitaminen en mineralen
Egaliseert de huidteint (voorkomt oneffenheden)
Hydrateert de huid

Gebruik & tips
Breng een royale laag van het masker aan op een gereinigde huid. We raden aan om het gebruik op te bouwen, zodat je huid langzaam kan wennen aan de enzymatische werking van het masker. Laat het masker de eerste keer 5 minuten zitten. Gaat dit goed? Bouw het gebruik dan op naar 30 minuten in totaal. Verwijder met lauw water. Geschikt om 2-3 keer per week te gebruiken.