Welkom bij

TEBISKIN

Tebiskin Gly-C

Tebiskian Gly-C is een uniek serum met vitamine C gecombineerd met GLycolzuur. Speciaal ontwikkeld voor een verouderde huid, een huid met grove poriën en/of acné of hyperpigmentatie.

Dit product is op dit moment niet op voorraad

€ 38.95

  • Uitgebreide informatie
  •  
  •  

Inhoud : 4 ml
Productomschrijving : De activiteit is gebaseerd op de combinatie van AHA(glycolzuur), pure L-ascorbinezuur (vitamine C) en ectoine om de huid voor te bereiden voor professionele behandelingen en voor huid problemen zoals hyperpigmentatie, acne en huid veroudering te verbeteren.

Huidtype: Anti-aging, acne en pigment. Soms kan dit product ook heel goed werken bij rosacea. Overleg dit eerst met uw huidtherapeut. Wij adviseren altijd éérst de Gly-C te gebruiken, als u hier nog niet bekend mee bent.

Gebruiksaanwijzing: Draai de dop eerst vast. Hierdoor mengt de poeder met de vloeistof. Schud het product zodat het goed kan mengen. Verwijder de dop. Plaats de meegeleverde pipet opde flacon. Vanaf nu is het product 14-21 dagen in de koelkast houdbaar. Na reiniging met de Gly-Clean of Sooth-Clean een klein druppeltje inmasseren op de huid. Vermijdt de ogen. Hierna de verzorgende crème aanbrengen. Overleg eventueel met uw huidtherapeut over het gebruik van dit product.

Door de zeer hoge actieve bestanddelen raadden wij u aan dit product op te bouwen met 1x per 2 dagen de eerste week en daarna op te bouwen na 1x per dag. Gaat dit goed mag het 2x per dag.

Ingrediënten: AQUA (WATER), ASCORBIC ACID, GLYCOLIC ACID, LACTIC ACID, C12-13 ALKYL LACTATE, DIMETHYL SULFONE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, PEG-14 DIMETHICONE, ZINC LACTATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, ECTOIN, SODIUM HYALURONATE, GLYCERIN, LECITHIN, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE.