Welkom bij

Overige

Mattisson Absolute Astaxanthine 4 mg

Biedt bescherming tegen UV schade aan de huid* maar gaat ook het collageenafbraak van de huid tegen en werkt het ontstekingsremmend!

Verwachte levertijd : 1 a 2 werkdagen

€ 16.95

+ winkelwagentje
  • Uitgebreide informatie
  •  
  •  

Inhoud : 60 ml
Productomschrijving : Waarom Astaxantine voor je huid?
Astaxantine is extreem krachtige antioxidant. Het helpt je huid tegen zonschade maar ook tegen afbraak van collageen. Daarnaast heeft Astaxantine ook nog eens een ontstekingsremmend effect, wat weer kan helpen bij eczeem, psoriasis, acné en rosacea.
Ook ondersteunt het de gezondheid van de ogen* en de gezondheid van hart en bloedvaten*.

Hoeveel moet je nu binnen krijgen om dit effect te behalen?
Uit onderzoek blijft dat je hiervoor 2 tot 6 mg per dag moet binnenkrijgen. Ter illustratie; 250 gram zalm bevat ongeveer 2 mg astaxanthine.

Wat is Astaxanthine Nataxtin ™
Astaxanthine Nataxtin ™ is een donkerrode kleurstof die wordt gemaakt door een eencellige alg (Haematococcus pluvialisen) en behoort tot de carotenoïde. Deze Bloedregenalg groeit in meren, rotspoelen, vijvers en Arctische zeegebieden en wordt ook wel ‘Het Rode Goud’ genoemd. Astaxanthine beschermt de alg tegen invloeden van buitenaf en is daarmee een natuurlijke krachtige antioxidant.* Antioxidanten beschermen het lichaam tegen vrije radicalen van buitenaf. Astaxanthine is de reden dat zalm, forel, andere waterdieren en zelfs flamingo’s zo’n mooie roze kleur hebben. Voor deze dieren is Astaxanthine van levensbelang. En steeds duidelijker wordt dat het ook voor mensen een zeer interessante stof is.

UV schade op de huid
Er zijn veel onderzoeken gedaan naar Astaxanthine waaruit blijkt dat Astaxanthine een natuurlijke bescherming biedt tegen UV Schade.* UV Schade is de hoofdoorzaak van vroegtijdige huidveroudering.

Ogen
Astaxanthine ondersteunt de gezondheid van de ogen.* Het rode pigment uit de alg concentreert zich in het oog waardoor het oog beschermd wordt tegen UV licht. Dit voorkomt schade aan de lichtcellen, de fotoreceptoren genaamd. Vandaar dat astaxanthine als voorzorg goed in te zetten tegen staar (cataract en glaucoom) en macula degeneratie.

Andere claims van Astaxanthine
Astaxantine ondersteunt de gezondheid van hart en bloedvaten*, een gezond immuunsysteem*, een gezonde huid*, een gezonde spierfunctie*, gezond kraakbeen* en gezonde darmen.*

Gebruiksadvies:
1-2 maal daags 1 capsule doorslikken met water.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten
MCT-olie (hulpstof) uit kokosolie, Astaxanthine Nataxtin™ uit Haematococcus pluvialis algen, vegetarische capsule (gemodificeerd maïszetmeel, glycerol, carrageen, watervrij natriumcarbonaat).

Bevat per capsule
MCT-olie 210 mg
waarvan 60% C8 126 mg
waarvan 40% C10 84 mg
Astaxanthine (Nataxtin™) 4 mg

Veiligheid
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
*Geoorloofde EFSA claims
**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)