Welkom bij

IMAGE

LUMINOUS Gift Set 2021

De jaarlijkse Gift Sets zijn er weer, waarin de hoogste kortingen van het jaar worden gegeven! Laat je huid optimaal stralen met de Luminous Gift Set. Deze luxe Gift Set bevat vier bestsellers die stuk voor stuk zijn ontwikkeld om een doffe huid te laten stralen. Met de milde cleanser, het huidoplichtende ILUMA - Intense Brightening Serum, onze favoriete matte dagcrème met SPF én voedende lipverzorging ben je vier stappen verwijderd van een egale huid en prachtige glow.

Verwachte levertijd : 1 a 2 werkdagen

€ 125.00

+ winkelwagentje
  • Uitgebreide informatie
  •  
  •  

Inhoud : 1 ml
Productomschrijving : Welke producten zitten er in deze set?

ORMEDIC • Balancing Facial Cleanser (177ml)
Een milde, verfrissende gel-cleanser nop basis van organische, plantaardige ingrediënten die onzuiverheden effectief, maar op zachte wijze verwijdert. Het resultaat? Een gehydrateerde huid en een fris gevoel.

ILUMA - Intense Brightening Serum (30 ml)
Effectief hyperpigmentatie aanpakken én de huid oplichten: de unieke mix van krachtige bloem- en plantextracten maakt het mogelijk.

PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 32 (43 g) Trial Size
Deze dagcrème bevat breedspectrum uva- en uvb-filters om de huid te beschermen en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. De microsponge- technologie, dat talg als het ware absorbeert, zorgt voor een mooie matte finish.

ORMEDIC • Balancing Lip Enhancement Complex (7 g)
Deze hydraterende lipgel will not let your lips hang dry. Het is een ware dorstlesser voor extreem droge lippen. Daarnaast zorgt het voor een natuurlijk volume in de lippen en minimaliseert het zichtbare fijne lijntjes.