Welkom bij

Huidcare

Meer informatie

Over Ons

Huidcare.nl is onderdeel van Huid- en Oedeemtherapie Oss.

Huid- en Oedeemtherapie Oss is in 2011 opgericht door Merlijn Roex van der Aa. Wij zijn een praktijk gespecialiseerd in paramedische zorg met een expertise in Oedeemtherapie en Laser behandelingen. Daarnaast voeren wij ook de nodige cosmetische behandelingen uit. Behandelingen binnen onze praktijk gaan vaak hand in hand met het gebruik van goede kwalitatieve huidproducten.

Door de jaren heen hebben we daarom met de nodige zorg het productenassortiment dat wij in de praktijk gebruiken samengesteld. Omdat veel van onze patiƫnten deze producten ook zelf willen gaan gebruiken of op zoek zijn naar een aanvulling op hun huidige behandelplan, zijn wij gestart met de webshop van Huidcare.nl.

Huidcare.nl is hiermee in de basis een webshop voor kwalitatief goede huidproducten waarvan het assortiment is samengesteld door gediplomeerder Huidtherapeuten, die jarenlange ervaring hebben met het gebruik van deze huidproducten.

Mocht u vragen hebben over uw huid of over welke huidproducten het beste bij u passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u hier zo goed mogelijk over kunnen informeren.

Huidcare.nl : Omdat uw huid belangrijk is!